FRAKTFRITT FRÅN 200 KRONOR!


VI ERBJUDER ÄVEN FAKTURABETALNING
Balkong Förlag

Om

Välkommen till Balkong Förlag och Busfrö Förlags webbutik!

BALKONG FÖRLAG grundades 2006 och är ett oberoende förlag med inriktning på illustrerade faktaböcker inom många olika intressanta ämnen. Utgivningen består av 10–15 titlar per år. Grundtanken med Balkong Förlags utgivning är vackra tryckta böcker av hög kvalitet. Att läsa på papper påverkar läsupplevelsen positivt. Allt fler studier visar att tryckt information lämnar ett djupare avtryck i hjärnan, som leder till en ökad känslomässig process. Studier visar också att information tryckt på papper förbättrar inlärningen och förståelsen av kunskap. Vissa sakkunniga hävdar till och med att något så enkelt som att bläddra i en bok kan hjälpa hjärnan att minnas. Balkong Förlag vill medverka till att detta fenomen fortsätter att vara viktigt för både stora och små. Vi riktar oss till bokälskare som ställer krav på hållbarhet. I en allt mer digitaliserad värld tycker vi att det tryckta mediet blir allt mer angeläget. Våra produktioner sker i nära samarbete – förlag – författare – fotograf och formgivare.

År 2014 startade vi BUSFRÖ FÖRLAG. På Busfrö Förlag är ambitionen att ge ut charmiga och välgjorda barnböcker. Tanken är att de ska locka både föräldrar och barn till samtal kring boken de läst.


Balkong Förlag och Busfrö Förlag
Box 45025
104 30 Stockholm
organisationsnr 556696-2048
info@balkongforlag.se
http://www.balkongforlag.se


Villkor

Betalsätt

I vår webbutik kan du välja att betala din beställning på en gång via betalkort. Vi har också alternativet att betala mot faktura (Klarna) och då har du 2 veckor på dig att betala din beställning. 

Frakt

Vi har från och med 31 oktober 2017 börjat med frakt i vår webbutik om du beställer under 200 kronor. Väljer du att beställa produkter för mer än 200 kronor blir din order automatiskt fraktfri.

Leverans

Då våra böcker i vissa fall måste beställas fram i från vårt lager och sedan skickas via Posten så förbehåller vi oss rätten till att leveransen i enstaka fall kan komma att ta längre tid än vad som anges. Vill du ha boken till ett specifikt tillfälle var därför gärna ute i god tid. Vi gör vårt bästa för att beställningarna ska levereras inom 7 dagar. Har ni några funderingar kring er leverans vänligen kontakta oss på info@balkongforlag.se 

Retur/Ångerrätt

Balkong Förlag/Busfrö Förlag erbjuder ingen retur- eller bytesrätt på sina produkter.

Defekt vara

Är varan defekt utgår givetvis ersättning. Vi skickar en ny bok utan extra kostnad, förutsatt att den finns tillgänglig. Om vi inte kan ersätta dig med en ny bok, gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta boken i retur. En återbetalning görs till dig inom 30 dagar. Har du fått en defekt/felaktig/saknad produkt kontaktar du oss via mail på info@balkongforlag.se så hjälper vi dig.